Klik hier om direct naar het programma van Jan van Besouw te gaan.

over ons

Cultuurliefhebbers die Cultureel Centrum Jan van Besouw graag steunen.

Over de Vrienden

Cultuurliefhebbers die Cultureel Centrum Jan van Besouw graag steunen.

De Vrienden van Jan van Besouw is een groep Goirlenaren, particulieren en bedrijven, die ons prachtige cultureel centrum Jan van Besouw een warm hart toedraagt. Ze geven blijk van hun vriendschap door Jan van Besouw financieel te steunen, in de vorm van een donateurschap van de Stichting Vrienden van Jan van Besouw. In ruil daarvoor krijgen ze jaarlijks vier sfeervolle culturele avonden in het theater.

Deze Vriendenavonden bestaan altijd uit een verrassende voorstelling en een gezellige nazit in de foyer. Verrassend, omdat nooit van tevoren bekend is wat we gaan zien. Dat kan van alles zijn: dans, zang, toneel of cabaret. De ene keer maken we kennis met aanstormend talent en een andere avond krijgen we onverwacht een optreden van een gevestigde naam te zien. Zeer afwisselende bijeenkomsten dus!

De Stichting Vrienden van Jan van Besouw schenkt jaarlijks een zo groot mogelijk deel van de ontvangen donaties aan Cultureel Centrum Jan van Besouw, te besteden aan een vooraf bij ons kenbaar gemaakte wens.

Wil je ook helpen om cultuur in Goirle te versterken door financieel een steentje bij te dragen aan Cultureel Centrum Jan van Besouw? Word dan nu donateur van de Vrienden van Jan Besouw. Wij verwelkomen je graag als onze Vriend!

Samenstelling van het bestuur:

Voorzitter: Marcel de Jong
Penningmeester: Johan Swaans
Secretaris: Willemijn Spierings
Bestuurslid communicatie: Joletta Noomen 
Bestuurslid sponsoring: Annemarieke Lamper
Bestuurslid marketing: Martijn Coehorst

WORD OOK VRIEND!